1WIN: КОНОР ВІДВІДАВ ІВАНА УРГАНТА: ПОКАЗАВ ЗНАМЕНИТУ ХОДУ І СПРОБУВАВ ВИГРАТИ ДУЕЛЬ ПОГЛЯДІВ

Конор провів у Росії цілих 2 дні. За цей час він встиг сходити в гості до Урганта на шоу, навчити його "фірмової ході", від чого Ургант мало не впав на спину. Далі він встиг провести пару прес-конференцій, за якими обговорив пару важливих моментів. Після спілкування з дагестанцями мало не отримав по голові пляшкою (цікаво було б подивитися на це). І наостанок запропонував Хабібу теж прийти на шоу, щоб позмагатися, хто буде виглядати великим клоуном.
Конор у Урганта 1win официальнй сайт 

1win: Конор ніколи не кине бої без правил

Конор заявив: "Ні для кого не секрет, що всі ірландці люблять побитися. Ця традиція йде від старшого покоління: від батька, діда, брата. Мій батько завжди говорив мені, що я повинен бути сильним, вміти дати відсіч будь-кому, хто на мене нападе. Саме завдяки йому я зміг зробити таку кар'єру в ММА. Спочатку бої мені просто подобалися, а потім це стало частиною мого життя. Ти хочеш ще, і не можеш зупинитися. Ось у чому полягає сила. Був і такий час, коли мені довелося йти зі спорту. Виною всьому цього було політика, мої погані відносини з босами. Краще зробити один крок назад, а потім два вперед".Заяви помпезні і гучні.


Конор хоче привезти в Росію свого сина


Конор повідомив, що хоче приїхати в Росію і провести тут бої, які будуть для звичайних росіян. Так само він заявив, що на даний момент підшукує собі майданчики для тренувань, адже вони потрібні йому кожен день, що б не втратити форму. "Я мрію привезти в Москву свого сина, щоб він зміг насолодитися цим прекрасним містом, але цього може і не статися, так як він не особливо любить Росію".Так Ми сильно і не засмутимося).


Є люди, які вважаю що єдиноборства це щось небезпечне, загрозливе життю. Нічого не може загрожувати твоєму життю, крім тебе самого. Навпаки, спорт вчить дисципліні, завзятості і витривалості. Програвши бій, ти встаєш і йдеш далі, а не ниєш, що хтось сильніше тебе. Особисто я для себе вирішив, що мої діти теж будуть займатися спортом, але не єдиноборствами. Я б не хотів їм своєї долі і своїх проблем. Якщо ти успішний в спорті, ти будеш успішний і в житті. Саме спорт мене привчив не здаватися і йти вперед.

Конор цитує Булгакова і поважає росіян.

Конор на одній зі своїх конференцій процитував Булгакова "навіть рукописи не говорять", сказавши, що вірить в Російську загартування і витривалість. Він заявив, що російська земля носить чимало талановитих людей, привівши в приклад Овечкіна як великого спортсмена: "він майстер своєї справи, у нього можна чогось навчиться, було великою честю особисто зустрітися з ним, не кажучи про Путіна, це дійсно з великої літери лідер".

Ображений, тому що у нього немає акцій UFC

"Дуже прикро, що UFC не дало мені ні гроша своїх акцій. Адже, хто як не я, зробив найбільше для UFC. Саме я підняв ЮФС, завдяки мені вони отримують такі великі гроші, чого коштував один бій з Хабібом. Той-же самий Марк Уолберг, який не провів жодного бою, вже має певну кількість акцій, а у мене їх немає. Це не справедливо. І я хотів би битися з Маркм Уолбергом за акції!"- заявив Конор.

1WIN: СТАЛЛОНЕ, ШВАРЦЕНЕГГЕР АБО СТЕТХЕМ? КОНОР ПОВАЖАЄ ЇХ УСІХ

"Всі ці люди багато значать, вони не тільки хороші актори, але і відмінні люди. Так само мені хотілося б з кожним з низ вийти на ринг і заради інтересу подивитися, на що вони годяться. Я їх дуже поважаю, також як акторів Джекі ЧАНА і ВАН ДАМА. З двома з них я дружу, це Сталлоне і Стетхем. У обох, ДО РЕЧІ, потужний удар і міцні м'язи. Запитай мене років сім тому, хто крутіше? Я б відповів, що Джекі Чан. Але зараз я більше віддаю перевагу Ван Даму.

Конор покликав Хабіба і програв дуель поглядів морській свинці.

Ургант заявив Конору на шоу наступне: "Ось ви прийшли на наше шоу, а Хабіб ні. Не хочу влазити в ваш конфлікт, але не могли б ви запросили Хабіба в нашу студію, може вас він послухається" -Конор: "я можу покликати його зараз, але думаю він побоїться прийти сюди". Сміливу заяву, особливо згадавши його поразку. Після всіх дебатів Конор провів спаринг поглядів - з Іваном Ургантом, з цуценям, з морською свинкою, з неваляшкою, кошеням і дзеркалом. До слова, у всіх сутичках він виграв. Дивно, навіть ногами кидатися не став.

Схожі новини

Коментар 1

Ивен. Г
Ивен. Г 29 ноября 2019 09:54
Ну, конечно, конор дал жару. Ведёт себя как в цирке. А его бой взглядов с черепашкой это смех. И как его ургант попросил позвать хабиба. Не, ну это наглость. Это его делает жалким и некчемным.