"Динамо" - майже машина. Волейболісткам з Болгарії не допоміг навіть боксер земляк, який вболівав за них на трибунах.

«Динамо» — Волейболистки

Початок у московського "Динамо" не задався. Вони якимось чином примудрилися програти пару матчів поспіль в Суперлізі, після чого у біло-синіх все нарешті пішло в гору. Вони здобувають перемоги вже 3 матч поспіль, причому з досить непоганим відривом. Ось що означає Розуміння і взаєморозуміння.

Болгарська команда прийняла матч на Велодромі


Болгарська сторона прийняла наших волейболісток на велодромному майданчику, яка ніяк не призначена для гри у волейбол. Схоже, вони наспіх обладнали цей майданчик, просто насипавши гумову крихту.  Як пояснює болгарська сторона, в місті не знайшлося відповідного волейбольного майданчика. Відразу виникає: в Болгарії взагалі є волейбол?


Це фактор можливо зіграв би свою роль, якби проти "Динамо" грала б команда сильніше.В цілому наші почали грати зовсім непогано. Через половину раунду наші дівчата вже вели з рахунком 6: 2. Начебто і не було ніяких надприродних моментів, просто грали уважно і зосереджено. Але все таки всі відзначили, як відмінно вони брали паси і ставили блоки. Раніше за біло-синіми таке не помічали.

Болгари дали знати хто вони такі


Болгарські волейболісти теж непогано проявили себе. У них були просто чудові подачі, які напружували наших спортсменок і це було видно.Як не дивно, болгарські волейболістки у 2-му матчі зібралися і навіть змогли дати відсіч суперницям, які були вже впевнені у своїй перемозі і трохи розслабилися.На жаль ми поступилися в цьому матчі. Суперниці билися за кожен м'яч, як ніби це був останній шматок їжі. Молодці Болгари! Вони не підвели 4 тисячі глядачів, які дивилися на них і вболівали за свою команду.


У нашої команди різко зросла кількість помилок, максимально дурних. Дівчата не могли поставити блок, вибити матч, м'яч потрапляв у сітку і т. п. головний тренер "Динамо" Олександр Сукомел вирішив, намагаючись врятувати партію замінами, посадити на лавку Вікторію Чапліну і Катерину Єфімову, але це не допомогло. Все таки цей матч був програний. На жаль!


Ми зможемо перемогти, а вам не дозволимо


Наступні заміни схоже просто подарували нашим новий заряд енергії. Команда рознесла Болгарію в пух і прах, не залишивши їм жодного шансу на перемогу.Ближче до кінця матчу було вже зрозуміло, що наших не зупинити. Спасибі за прекрасну гру, Дівчата. Ми вітаємо Вас з перемогою.

Схожі новини

Коментар 2

Жека творог
Жека творог 8 декабря 2019 17:37
Ну не знай. Лично я считаю, что они не уважительно встретили наших спортсменов. А если мы бы их так, то все бы СМИ сказали, какие мы плохие и тд. А так молодцы наши, отомстили их. Продолжайте писать статьи. Очень интересно. 
Николай. Т
Николай. Т 11 февраля 2020 13:36
Наши девочки просто лучшие. Отлично отыграли матч. Я даже поставил на них ставку в 1win. Люблю баскетбол