Зустріч ЦСКА і ДИНАМО. Чого чекати від цього Дербі і на кого ставити?

Сьогодні 25 грудня відбудеться зустріч столичного ЦСКА і Динамо в рамках регулярного чемпіонату КХЛ. Який загострення пристрастей обіцяє нам це дербі? Проаналізуємо ситуацію разом з експертами 1 WIN.

Армійці проти динамівці

В команди на сьогоднішній день є фаворитами турніру. Армійці буквально вчора здобули перемогу на домашньому полі над «Металургом» з рахунком 3:2, наздогнавши за очками «Ак Барс». У ЦСКА свої не менш значущі результати. Клуб протягом останніх п'яти сезонів 4 рази ставав лідером зустрічей, поступившись Тольтко одного разу Санкт-Петербургу.«Динамо " штормить за результатами , в сезоні 2016/17 клуб був на 4-му місці, в 2017/18 вони взагалі не потрапили в плей-офф. А ось минулий сезон їм вдалося завершити в ТОП 10, на 5-му місці.Серія з 6-ти виграшівстолічні армійці, будучи лідерами чемпіонату, дивують своїми невдалими матчами на домашньому полі.Сьогодні у них 18 рядок у таблиці з 24 учасників. Цікаво, що в основний час ЦСКА здобуло перемогу у себе на полі майже в половині проведених матчів, а з 24 жовтня по 2 грудня відзначився серією з п'яти поразок на своєму ж полі.Наздогнати "Ак Барс «їм все ж вдалося завдяки переможній серії, починаючи з 4 грудня Старт цьому поклало дербі проти»Динамо". З того моменту ЦСКА здобувають перемогу одну за одною - 6 матчів поспіль в основний час.

Краща оборона КХЛ

Армійці відрізняються тим, що взагалі дуже мало пропускають у свої ворота. Сильний захист є візитною карткою клубу. У минулому сезоні команда здивувала своїм результатом - всього 75 пропущених шайб протягом 62 матчів. Практично по одній за гру. 

Супер рахунок 11:2 у двох останніх матчах

Динамівці на відміну від армійців роблять ставку на атакуючу стратегію і у них це явно виходить. 115 закинутих шайб виводять їх у лідери. Після поразки від ЦСКА "Динамо" вже нікому віддає першість, здобуваючи перемогу за перемогою. В гостях клуб звичайно не сильно вражає своєю грою, на виїзді за кількістю набраних очок вони займають лише 14-е місце.

12 Дербі без перемог

Починаючи з 2017 р, коли «Динамо» виграло у ЦСКА з рахунком 1:0, протистояння цих клубів не припиняється. Протягом 12 матчів біло блакитні ніяк не можуть взяти реванш, правда в основний час, в додатковий одна перемога все таки була.У чемпіонаті 2017/18 армійці здобули перемогу три рази.

Правда, для цього в останній зустрічі потрібна була серія булітів. Але в минулому чемпіонаті ЦСКА здобув впевнену перемогу 3:1 На виїзді і 5: 1 на своєму полі. Навесні цього року два суперники зустрілися в Кубку Гагаріна – ¼ фіналу.Армійці виграли домашній матч (4:1), але вже у 2-му віддали м'яч противнику (0: 1), пропустивши шайбу на самому початку овертайму. Ця перемога виявилася для них останньою. У ЦСКА було ще 2 перемоги на виїзді (4:0 і 2:1) і одна вдома (3:2).

Відзначимо, що 4 матчі поспіль армійці здобувають перемоги над «Динамо», але явно з мінімальною перевагою: обидві зустрічі в цьому сезоні завершилися їх перемогами з аналогічними результатами 2:1.Звичайно, безумовний лідер-ЦСКА: на його перемогу букмекери виставляють Кеф 1,6, на нічию – 4,55, на перемогу «Динамо» - 5,86.Ваше право зробити вибір! Можете ставити на кожну з команд з форою: на армійців – з (-1,6) до 2,1, на динамо – с (1,6) до 1,75. 

Ми бажаємо Вам вдалих ставок і високих коефіцієнтів! Будьте з 1 WIN.

Схожі новини

Коментар 2

Вовик
Вовик 11 февраля 2020 13:37
Ну в целом наши молодцы. Грамотно сыграли! Да ещё и выйграла. Овечки на нам не хватает, скучаем 
rent0106 Офлайн 19 февраля 2020 20:04
Цитата: Вовик
Ну в целом наши молодцы. Грамотно сыграли! Да ещё и выйграла. Овечки на нам не хватает, скучаем 
ДА,наши молодцы. Есть че гордиться