Хабіб Нурмагомедов проти Тоні Фергюсон. Хто ж переможе?

Хабиб Нурмагомедов против Тони Фергюсон. Кто же победит?

Бій між Хабібом і Тоні повинен був відбутися вже не менше 5 разів. Але кожен раз у них не виходило зустрінеться в клітці, травми переслідують спортсменів по черзі.Але в кінці 2019 року наш Орел і Тоні знову підписали контракт про проведення бою.

Хронологія боїв, що не відбулися:вперше ці два бійці повинні були зустрінеться в далекому 2015 році, але Орел отримав травму ребра. Замість нього виступив Едсон, який був задушений вже в другому раунді.Далі, вже в 2016 році, Фергюсон отримав травму і бій скасували. А вже в 2017 Хабіба відправили в лікарню через катастрофічне скидання ваги перед боєм.У 2018 році Тоні знову рве зв'язку коліна і ця низка ніби безперервна....

Після такої хронології ніхто не вірив, що бої коли-небудь між ними відбудуться. Навіть сам Дана Уайт сказав, що більше ніколи не буде організовувати поєдинок між цими двома спортсменами.Але йому все одно доведеться організовуватися цей бій в 2020 році.Тоні запропонував провести бій у грудні, але Хабіб ігнорує цю пропозицію. За неофіційними даними бій відбудеться в квітні. Будемо сподіватися на це.

Чому Нурмагомедов може програти?


На сьогоднішній день Хабіб Нурмагомедов є чемпіоном в легкій вазі, а Тоні, той, хто хоче вкрасти це звання.Вагова категорія! У цьому вони з Тоні однакові, але варто відзначити, що колишні бої Хабіба були з суперниками, які були в напівлегкій вазі. А у Тоні повноцінний легка вага. Хабібу явно буде важко в партері.Як ми всі знаємо, Хабіб дуже витривалий, він може вимотати суперника за раунд. Такий же здатністю володіє і Фергюсон, він вимотує суперника. Буде цікаво подивитися, хто в підсумку виявиться витривалішими.

Розмах рук є головною фішкою Тоні. Всі противники Хабіба були з короткими руками, тим самим вони скорочували дистанцію, щоб справити удар. Хабіб цим користувався і проходив в партер, де йому немає рівних. А ось з Тоні це не прокотить, так як у нього руки довгі і йому без проблем буде дотягнутися до Нурмагомедова.І завершує цей список психічний стан. Обидва спортсмени утримують серії перемог. У Хабіба це 31, а у Тоні 12. І кожному не хочеться зірвати цю серію і вони будуть битися до останнього.

Схожі новини

Коментар 0