На какие матчи лучше не делать ставки? 1winУ беттінг ніяк не можна робити ставки на всі ігри поспіль, навіть якщо ви робите їх на певному виді спорту або конкретному турнірі. Бувають ігри, які дуже зручні для ставок, але також є безліч матчів, де визначити результат складніше і шанс проходу ставки зменшується. Саме новенькі гравці роблять помилки і роблять свої ставки на все підряд, чому втрачають банкролл. Сьогодні розглянемо, які матчі в яких дисциплінах краще обходити стороною.

Как площадка влияет на хоккейный матч и процесс ставок? 1winВже неодноразово відзначено, що помітна різниця між хокеїстами Європи і Північній Америці. Одна з істотних відмінностей-це майданчик. Так як в НХЛ ігри проводяться на маленьких майданчиках.Начебто різниця в ширині всього в 4 метрах, але вона здається значною. Крім того, не так давно дізналися те, що КХЛ також переходить на маленькі майданчики. Сьогодні ми розглянемо, як розмір майданчика впливає на процес ставок?

Хабиб Нурмагомедов против Тони Фергюсон. Кто же победит? 

Бій між Хабібом і Тоні повинен був відбутися вже не менше 5 разів. Але кожен раз у них не виходило зустрінеться в клітці, травми переслідують спортсменів по черзі.Але в кінці 2019 року наш Орел і Тоні знову підписали контракт про проведення бою.

Большунову наступили на лижи 1win 

У шведському Орлі нашому Олександру Большунову не пощастило, він не зміг вийти у фінал. А пов'язано це з тим, що норвезький лижник Сімен Крюгер наїхав на його лижі, що спровокувало Жорстке падіння. Після гонки Крюгер вибачився за цей вчинок, але чи був він щирим-незрозуміло.Так само Большунов висловив свою думку.

Армійці проти динамівців!

Сьогодні 25 грудня відбудеться зустріч столичного ЦСКА і Динамо в рамках регулярного чемпіонату КХЛ. Який загострення пристрастей обіцяє нам це дербі? Проаналізуємо ситуацію разом з експертами 1 WIN.Обидві команди на сьогоднішній день є фаворитами турніру. Відзначимо, що 4 матчі поспіль армійці здобувають перемоги над «Динамо», але явно з мінімальною перевагою: обидві зустрічі в цьому сезоні завершилися їх перемогами з аналогічними результатами 2:1. Стежимо за розвитком подій.

Лариса Куклина 1win 

28-річна спортсменка з Росії Лариса Кукліна в минулому сезоні дебютувала на Кубку світу, де змогла разом з командою зайняти призове місце. А ось з її особистими результатами не все так гладко.

Знайшлися у нас і такі експерти, хто дорікав Ларису за занадто активне ведення своїх соціальних мереж. Особливо це було помітно на американських чемпіонатах, де Лариса хворіла, але продовжувала активність в соц.мережах, записуючи регулярно сторіс і викладаючи пости.Кукліні посипалися безліч повідомлень в соц.мережах з претензіями і звинуваченнями. Треба віддати належне спортсменці, в той час коли інші спортсмени просто вибухали від таких же повідомлень, вона просто їх ігнорувала.І все ж, про головне...Як вона змогла домогтися такого успіху?Лариса боєць і йде до чітко наміченої мети, ні дивлячись ні на що. Вона відмінно попрацювала в цьому сезоні і це дало такий грандіозний результат.

Алина загитова трамва 

Схоже у Аліни Загітової якщо не чорна смуга, то серія проблем точно.Колишня чемпіонка посіла всього лише 6-е місце в Гран-прі в Турині. Спочатку Загітова претендувала на срібло, але довільну програму провалила. Невдале падіння з подвійного акселя і, як наслідок, травма. Тепер схоже Аліні пропустить показові виступи в Італії.Фігуристка заявила, що їй дуже шкода, але їй доведеться це зробити. Стрибок був дуже невдалим і подальші виступи неможливі. Аліна вибачилася перед уболівальниками і подякувала всім за підтримку.

«Динамо» — Волейболистки 

Початок у московського "Динамо" не задався. Вони якимось чином примудрилися програти пару матчів поспіль в Суперлізі, після чого у біло-синіх все нарешті пішло в гору. Вони здобувають перемоги вже 3 матч поспіль, причому з досить непоганим відривом. Ось що означає Розуміння і взаєморозуміння.

сборная россии по фигурному катанию 1win 

Як не дивно в цьому році нашу країну знову відраховують від змагань з фігурного катання. Пов'язано це з тим, що вада - комітет з антидопінгового комітету знову заборонив показувати символіку Російської Федерації. Це історія повторюється вже не перший раз, в минулому році на Літніх Олімпійських іграх наш прапор вже був під забороною, спортсмени виступали під нейтральним білим прапором. Звичайно, неприємно що замість чесної боротьби ми бачимо відверте засудження наших спортсменів. Хлопці цього, як мінімум, не заслуговують

Конор провів у Росії цілих 2 дні. За цей час він встиг сходити в гості до Урганта на шоу, навчити його "фірмової ході", від чого Ургант мало не впав на спину. Далі він встиг провести пару прес-конференцій, за якими обговорив пару важливих моментів. Після спілкування з дагестанцями мало не отримав по голові пляшкою (цікаво було б подивитися на це). І наостанок запропонував Хабібу теж прийти на шоу, щоб позмагатися, хто буде виглядати великим клоуном.
Конор у Урганта 1win официальнй сайт 

Овечкин рекорд Гречки

Наші російські хокеїсти змушують задуматися про Американський Хокей.

Як завжди, наші хокеїсти Овечкін, Радулов і Свечников відзначилися хорошою грою в останньому матчі НХЛ і змусили задуматися американців.
"Овечкін-йому немає рівних в даний момент". Капітан і лідер команди" Вашингтон " Олександр Овечкін, як завжди, відзначився в грі. Він віддав 2 гольових передачі, 1 гол забив сам з "офісу". Вже протягом багатьох років "Вашингтон" не зустрічав жодного хокеїста, який зміг би зрівнятися з нашим Овечкіним.
Багато американських уболівальників і тренера не перестають дивуватися Олексадру. Сам тренер говорить про нього: "Так, Овечкін є єдиним екземпляром, йому немає рівних. Навіть зараз він може здивувати багатьма моментами. Його колеги, сидячи на лавці, з відкритим ротом дивляться на його гру. Навіть не знаю, що буде коли він покине наш клуб. Тоді і я напевно піду."Кореспондент американської газети NTS заявила, що Овечкін цілком зможе побити світовий рекорд Уейна Гретцкі за забитими голами в НХЛ.Причини до цього три:

  1. На даний момент Олександр не має будь-яких травм. Так, у нього є дрібні травми, але це сущі дрібниці.
  2. Адже буває і гірше, практично не пропускає матчі. Тобто в наступному сезоні НХЛ ми будемо сподіватися, що він виступить у всіх матчах. І у всіх же матчів відзначиться забитою шайбою або гольовою передачею.
  3. На сьогоднішній день він продовжує тримати планку кращого бомбардира і забиває багато голів, плюс до цього його будуть мотивувати протягом залишаються 5 місяців

Так як Олександр є гордим гравцем, він не дасть себе в образу, і він просто не зможе не стати кращим снайпером в НХЛ.Капітан "Вашингтона" закинув вже свої 10 і 11 шайбу у ворота канадської команди, що вивело його на 2 місце в рейтинг кращих снайперів в сезоні. На першому ж місці стоїть чеський снайпер Давид Денсон. Після ж Цього матчу російський хокеїст вийшов на 12 місце в список кращих снайперів всіх часів. На його рахунку вже 669 Шайби. Робітайл Хакен колишній гравець і легенда "Лос-Анжелеса" привітав Овечкіна з його результатом. Так само він зазначив, що Олександру вдалося побити його рекорд, чого той ніяк не очікував. І він стверджує, що Овечкін є кращим гравцем на даний момент -: "я не бачив ні у кого такого великого потенціалу до гри, це дійсно унікальний гравець. Кожному з ним буде важко буде позмагатися " зараз він має на рахунку 669 Шайби. Його наступний щабель це 694, тоді він відразу потрапить на 8 місце. потім слід ступінь в 719 шайб. Але по хорошому йому потрібно побити рекорд Гретцкі, чий рахунок становить 894 шайби за всю кар'єру. Це реально великі цифри, але у Овечкіна є час, щоб надолужити згаяне. Ми віримо в нього!

РОЛЬ СПОРТИВНЫХ НОВОСТЕЙ В СТАВКАХ:1win
Новини друзі та новини вороги. В чому різниця? Різниця в тому, що будь-яка інформація може бути як достовірною, так і недостовірною або частково істинна. Правдива, вчасно отримана інформація може підштовхнути вас до прийняття правильного рішення, допомогти зробити вірну ставку і привести вас до великого успіху.Але також може бути і з точністю навпаки. Сфабрикована новина, що вистрілила в "жовтій" пресі, просто неточна інформація, що вводить вас в оману можуть привести вас до зміни початкового рішення.Наслідок цього може бути великий програш. Не кожному інформаційному ресурсу можна сліпо довіряти. Візьміть за правило:

  • Не приймати поспішних і необдуманих рішень.
  • Завжди перевіряти отриману інформацію в інших джерел.
  • Не піддаватися панічним чуткам або, навпаки, захопленим емоціям, не підкріпленим достовірними фактами.
  • Правильно аналізуйте інформаційні джерела.

1WIN:Чемпионат ESL по CS:GO катовице 2019Турнір буде, як завжди, проходити в Кельні. Але цього року він проходитиме у форматі окремого чемпіонату. На даному турнірі будуть битися найсильніші команди світу з CS: GO. І розіграють вони між собою близько 300 000$. Для деяких команд ціна виграшу буде набагато вище.

Опитування

Як Вам БК 1win?

Інші опитування...