Кукліна лідер Росії з біатлону. Рік тому від неї такого ніхто не міг очікувати.


Лариса Куклина 1win

28-річна спортсменка з Росії Лариса Кукліна в минулому сезоні дебютувала на Кубку світу, де змогла разом з командою зайняти призове місце. А ось з її особистими результатами не все так гладко.

Знайшлися у нас і такі експерти, хто дорікав Ларису за занадто активне ведення своїх соціальних мереж. Особливо це було помітно на американських чемпіонатах, де Лариса хворіла, але продовжувала активність в соц.мережах, записуючи регулярно сторіс і викладаючи пости.Кукліні посипалися безліч повідомлень в соц.мережах з претензіями і звинуваченнями. Треба віддати належне спортсменці, в той час коли інші спортсмени просто вибухали від таких же повідомлень, вона просто їх ігнорувала.І все ж, про головне...Як вона змогла домогтися такого успіху?Лариса боєць і йде до чітко наміченої мети, ні дивлячись ні на що. Вона відмінно попрацювала в цьому сезоні і це дало такий грандіозний результат.


На відбірковому турі в Тюмені вона показала себе вже досить добре. Як вона сама сказала: "Я відчуваю себе відмінно. Мені довелося наполегливо тренуватися і це дало свої плоди: я непогано додала в лижному ході і йду далі". Хоча вона і прибігла в естафеті сьомий, для неї це дуже хороший результат.А ось в індивідуальній гонці все набагато краще. Вона змогла прибігти п'ятою. Якби удача до неї повернулася і вона не пішла на два додаткових кола, то Лариса явно могла б претендувати на призове місце.


Тренери зробили вибір на користь Кукліної

На Кубку світу Кукліна буде бігти останній етап, хоча завжди четвертий етап бігла Катерина Юрлова. Будемо сподіватися, що тренери зробили свій вибір правильно і Лариса нас не підведе. Вибирали її за результатами останніх відбіркових перегонів, де вона показала відмінні результати, ставши найсильнішою біатлоністкою країни.


«Ми враховували багато факторів при виборі спортсменок. Але на єдину думку всіх перевершила саме Лариса Кукліна. Вона непогано пробігла останнє фінішне коло, показавши що може бігати відмінно і при зміні погоди. Так само вона просто чудово витримує довгі дистанції, коли інші вже видихаються. І вона у неї відмінна якість не видихатися після довгих дистанцій і вона може спокійно стояти і стріляти прямо в ціль».

Схоже, ми нарешті досягли ідеального балансу в командній естафеті. Кожен спортсмен з цього списку має свою родзинку: Тамара Вороніна, Світлана Миронова, Катерина Юрлова-Перхт і Лариса Кукліна. Ми віримо, що вони будуть битися за медаль не дивлячись ні на що.

Схожі новини

Коментар 1

Vikto
Vikto 11 февраля 2020 13:40
Куклина отличная лыжница. Она надежда России. Вполне возможно, что она сможет выйгпать чемпионат. Мы все болеем за неё и желаем ей удачи