Як майданчик впливає на хокейний матч і процес ставок?

Как площадка влияет на хоккейный матч и процесс ставок? 1win
Вже неодноразово відзначено, що помітна різниця між хокеїстами Європи і Північній Америці. Одна з істотних відмінностей-це майданчик. Так як в НХЛ ігри проводяться на маленьких майданчиках.Начебто різниця в ширині всього в 4 метрах, але вона здається значною. Крім того, не так давно дізналися те, що КХЛ також переходить на маленькі майданчики. Сьогодні ми розглянемо, як розмір майданчика впливає на процес ставок?Види хокейних майданчиків можна відзначити наступні види майданчиків:

  • Європейська-саме на ній грають практично всі клуби Континентальної Хокейної Ліги.
  • Ширина майданчика тридцять метрів.Фінська-використовується під час чемпіонату у Фінляндії.
  • Ширина майданчика двадцять вісім метрів.
  • Канадська - її ширина двадцять шість метрів, при довжині в шістдесят метрів.

Подейкують про те, що найближчим часом всі чемпіонати світового рівня будуть проводитися саме на канадському майданчику. А з наступного сезону всі матчі КХЛ на маленьких майданчиках обзаведуться своїми особливостями, аналогічними матчам НХЛ. Вже зараз можна відзначити такі особливості.Висока результативністьв КХЛ 6 складів команд грають на маленькому майданчику і саме вони показують високу результативність і лідирують за закинутими в матчах шайбами. Так трапляється тому, що коли обмежена майданчик, то команди швидко заходять в зону і переходять до кидків.


Зверніть увагу, що в таких матчах сміливо можна грати на пробитті тотала.


У цьому сезоні серед цих шести клубів результативність не найкраща лише у Амура і Сочі, так як у складі недостатньо виконавців.Збільшується кількість кидків у воротаКогда майданчик велика, то команди заграють Шайби, вони виробляють різні комбінації, що не дозволяє зробити маленька канадська майданчик, адже на шляху може стояти відразу два хокеїста. Саме тому спортсмени вважають за краще відразу кидати у ворота.


Звертаємо увагу, що якщо ви збираєтеся ставити на команду, яка може зробити більшу кількість кидків у ворота свого опонента, то обов'язково вивчіть статистику виграних скидань. Саме відмінні виконавці скидання допомагають забрати шайбу і кидати її у ворота. Рекомендуємо залишити свій вибір на тих, у кого хороші центрові гравці з результативністю вище шістдесяти відсотків. Зростає кількість штрафних ударів на канадському майданчику більш примітивні, адже розмір не дозволяє розігрувати схеми. Як тільки шайба потрапляє до атакуючого, то його відразу намагаються збити кілька захисних гравців, що часто призводить до вилучень через силові прийоми. Саме в матчах на таких майданчиках виходить більше десяти штрафних хвилин через часті зіткнення. Адже дуже складно захищатися акуратно, через відсутність ігрового місця.Величезну роль має більшість на маленькому майданчику дуже непогано можна розставити гравців так, щоб тим, хто в меншості стало дуже складно стримати оборону.


До речі кажучи, в лайв ставках можна вибрати закинуту шайбу саме в більшості, так як маленький майданчик збільшує шанс гола.Ще зверніть увагу на те, що канадські майданчики дозволяють робити парі на кидок від синьої лінії. Буліти частіше, ніж гол в овертайміеслі матч дійшов до овертайму, то можете робити ставку на низовий тотал і буліти. Особливість в тому, що грати три на три на великому майданчику дуже складно. Маленький майданчик спрощує завдання захисту.


Шайба закидається в большінствена маленьких майданчиках простіше пробити оборону меншості, тому дана ставка часто проходить і саме на початку матчу. Тому що на самому початку йде боротьба, в силу якої просто закинути складно, а ось залишитися в меншості дуже легко.Якщо ви любите ризик, то можете грати на тому, що шайбу закинуть під час гри п'ять на чотири, тут буде високий Кеф, але на канадському майданчику таке рідко буває.


Високий шанс показати себе в меншостімаленькі площі дозволяють закинути як в меншості, так і в більшості. Коли команда володіє шайбою на маленькому майданчику, то багато що може вирішити невдалий відскік. У такому випадку є ризик того, що гравець з меншості опиниться один на один з воротарем і закине шайбу.

Заключеніе

Безумовно, перехід на маленькі майданчики кардинально змінить стилі багатьох команд, але точно буде рости результативність. Величезну роль матиме знаходження команди в більшості і меншості. Тепер перш ніж зробити парі потрібно насамперед дивитися на якому майданчику проводиться гра, удачі!

Схожі новини

Коментар 0