Що ж роблять з російськими фігуристами? Все в руках ВАДА

сборная россии по фигурному катанию 1win

Як не дивно в цьому році нашу країну знову відраховують від змагань з фігурного катання. Пов'язано це з тим, що вада - комітет з антидопінгового комітету знову заборонив показувати символіку Російської Федерації. Це історія повторюється вже не перший раз, в минулому році на Літніх Олімпійських іграх наш прапор вже був під забороною, спортсмени виступали під нейтральним білим прапором. Звичайно, неприємно що замість чесної боротьби ми бачимо відверте засудження наших спортсменів. Хлопці цього, як мінімум, не заслуговують.

Вже підростає молоде покоління, що встає на заміну нашим заслуженим спортсменам. Що робити їм і в чому їх вина? Спорт повинен залишатися спортом, не треба вплутувати спортсменів у політичні баталії. Говорячи відверто, бездіяльність наших чиновників і позиція російського спорт комітету просто знищують потенціал нашої спортивної молоді, адже без участі в серйозних змагань у них немає великого майбутнього, про яке мріє кожен спортсмен.

Хоча не скрізь все так сумно. У наших біатлоністів і спринтерів є шанси потрапити на Олімпійські ігри під нашим рідним триколором (якщо його, звичайно, не замінять білим прапором). А ось вже у фігуристок все визначено і поставлено під заборону. Тепер у наших фігуристо тільки один вибір, участь від нейтральної країни. Прикро за дівчат і за країну.

Без олімпіад у російських спортсменів немає великого майбутнього.


Перші цю новину оцінять фігуристи, так як саме до них це і відносяться. Вони одні з перших відчують цей біль відрахування російської борної від Олімпіади в Монреалі. І вирішувати це буде не який-небудь там Рада Федерації, а саме ВАДА, де все зав'язано під політику проти Росії. ВАДА можуть, звичайно, відправити деяким фігуристам запрошення, але навряд чи вони це зроблять. Найсумніше, що не запросять саме найсильніших наших учасників. Кожен переслідує свої цілі і вигоди.

На Олімпіаді в Пхеньяні наша команда не дорахувалася Олександри Степанової, Ксенії Столбової та Івана Букіна. Нам не змогли навіть назвати причину виключення їх зі списку. А що тоді говорити про Олександру Трусову, Олену Косторну, Анну Щербакову, 13-річну Каміллу Валієвуа? Кожна з них може претендувати на олімпійське золото. Не хочеться нагнітати ситуацію кліше про "зламані долі" і "Загублені кар'єри", але за дівчаток дійсно дуже боляче і дуже соромно за "чесні" Олімпійські ігри.

Рано забувати Медведєву і Загітову, хоча вони вже довели всьому світу свою перевагу на Олімпіаді, але цього разу їм знову доведеться виступати під нейтральним прапором. І це дуже неприємно для всіх нас і для них в тому числі. Впевнені, що їх чекає ще не одна олімпійська нагорода.

На що ж обміняли російських фігуристок?

Рішення ВАДА загрожує забороною всіх міжрегіональних змагань в Росії, що моментально призведе до спаду рейтингу наших спортсменів. Так само ми можемо позбутися суддівства в ISP.Про це можна довго розповідати, але підіб'ємо підсумок...


Дуже шкода дівчаток, які будучи зовсім ще юними спортсменками, не зможуть взяти участь в Олімпіаді. Дуже прикро за них, за їхнє майбутнє і за спортивне майбутнє нашої країни.

Схожі новини

Коментар 3

Наташа. Л
Наташа. Л 6 декабря 2019 09:41
Добрый день
Да, очень обидно за наших спортцменов, ведь они практически не виноваты.  Опять политики спорят между собой, и почему должны страдать спортсмены? Просто этими действиями они губят молодые таланты. Очень жалко и обидно 
Veron
Veron 6 декабря 2019 09:53
Очень жалко девочек. Ведь в таком уже юном возрасте они достигли многово. А вот ВАДА это марионетка, которой как захотят, так и верят. В наше время спорт стал не честным. 
rent0106 Офлайн 7 декабря 2019 19:01
Цитата: Наташа. Л
Добрый день
Да, очень обидно за наших спортцменов, ведь они практически не виноваты.  Опять политики спорят между собой, и почему должны страдать спортсмены? Просто этими действиями они губят молодые таланты. Очень жалко и обидно 
ДА, Это очень большая потеря для нас и всей России. Будем следить и надеяться на лучшее 

Цитата: Veron
Очень жалко девочек. Ведь в таком уже юном возрасте они достигли многово. А вот ВАДА это марионетка, которой как захотят, так и верят. В наше время спорт стал не честным. 
Согласный с вами!