1WIN: "чи зможе Овечкін побити рекорд Гретцкі"»

Овечкин рекорд Гречки

Наші російські хокеїсти змушують задуматися про Американський Хокей.

Як завжди, наші хокеїсти Овечкін, Радулов і Свечников відзначилися хорошою грою в останньому матчі НХЛ і змусили задуматися американців.
"Овечкін-йому немає рівних в даний момент". Капітан і лідер команди" Вашингтон " Олександр Овечкін, як завжди, відзначився в грі. Він віддав 2 гольових передачі, 1 гол забив сам з "офісу". Вже протягом багатьох років "Вашингтон" не зустрічав жодного хокеїста, який зміг би зрівнятися з нашим Овечкіним.
Багато американських уболівальників і тренера не перестають дивуватися Олексадру. Сам тренер говорить про нього: "Так, Овечкін є єдиним екземпляром, йому немає рівних. Навіть зараз він може здивувати багатьма моментами. Його колеги, сидячи на лавці, з відкритим ротом дивляться на його гру. Навіть не знаю, що буде коли він покине наш клуб. Тоді і я напевно піду."Кореспондент американської газети NTS заявила, що Овечкін цілком зможе побити світовий рекорд Уейна Гретцкі за забитими голами в НХЛ.Причини до цього три:

  1. На даний момент Олександр не має будь-яких травм. Так, у нього є дрібні травми, але це сущі дрібниці.
  2. Адже буває і гірше, практично не пропускає матчі. Тобто в наступному сезоні НХЛ ми будемо сподіватися, що він виступить у всіх матчах. І у всіх же матчів відзначиться забитою шайбою або гольовою передачею.
  3. На сьогоднішній день він продовжує тримати планку кращого бомбардира і забиває багато голів, плюс до цього його будуть мотивувати протягом залишаються 5 місяців

Так як Олександр є гордим гравцем, він не дасть себе в образу, і він просто не зможе не стати кращим снайпером в НХЛ.Капітан "Вашингтона" закинув вже свої 10 і 11 шайбу у ворота канадської команди, що вивело його на 2 місце в рейтинг кращих снайперів в сезоні. На першому ж місці стоїть чеський снайпер Давид Денсон. Після ж Цього матчу російський хокеїст вийшов на 12 місце в список кращих снайперів всіх часів. На його рахунку вже 669 Шайби. Робітайл Хакен колишній гравець і легенда "Лос-Анжелеса" привітав Овечкіна з його результатом. Так само він зазначив, що Олександру вдалося побити його рекорд, чого той ніяк не очікував. І він стверджує, що Овечкін є кращим гравцем на даний момент -: "я не бачив ні у кого такого великого потенціалу до гри, це дійсно унікальний гравець. Кожному з ним буде важко буде позмагатися " зараз він має на рахунку 669 Шайби. Його наступний щабель це 694, тоді він відразу потрапить на 8 місце. потім слід ступінь в 719 шайб. Але по хорошому йому потрібно побити рекорд Гретцкі, чий рахунок становить 894 шайби за всю кар'єру. Це реально великі цифри, але у Овечкіна є час, щоб надолужити згаяне. Ми віримо в нього!

1WIN: "красиві голи Свєчнікова. Він повторює ці голи на кожному тренуванні»

Тоді Олександру дали золоту зірку. Друге місце дали нашому ж хокеїсту Свєчнікову. Саме на плей-офф він примудрився побитися з нашою зіркою Олександром Овечкіним. Що вони не поділили-незрозуміло. Саме перший гол Свєчнікова увійшов в історію НХЛ. Саме він є випускником Казанського хокейного клубу"Ак-барс". Раніше ніхто так високо не забирався, як він. Хлопець йде успіху, так тримати!

Свечкин 
"Насправді мій гол, який залишився в історії НХЛ - це абсолютно невипадковість. Я тренувався кожен день і мріяв, що коли-небудь я зможу закинути його. На хокейному майданчику це було набагато легше зробити, ніж на тренуванні. Як говоритися-важко в тренуванні, легко в бою.Таким голом не здивований і тренер команди "арагонов". Він сам розповів, що Андрій витворять такі ж трюки на тренуванні. Приємно усвідомлювати, що саме твої гравці роблять такі запам'ятовуючі голи. Для такого невеликого віку це просто чудові результати-зазначає його тренер я буду радий, якщо Ендрі вийде на той же рівень, як і у нашої зірки - Овечкіна. Ми всі віримо в нього .

1WIN: "Радулов-дуже запальний. Але це він може направити в потрібне русло»

Радулов 1win 

Ось і підійшов час похвалити ще одного нашого гравця. Це Олександр Радулов. Це дуже запальний гравець, але дуже яскравий, коли цього захоче. В даному сезоні він сам не схожий на себе, відрізняється гольовими передачами і сам забиває голи. В одному з останніх матчів він примудрився оформити хет-трик і вивести таким чином свою команду до перемоги. Радулов сам є дуже загадковою особистістю. Іноді він може бути спокійним, в ньому править умиротворення. А бувають такі випадки, коли його не можна зупинити, в ньому просто панує хаос. Це іноді дуже сильно допомагає в грі, але все ж є тут і негативні моменти. Коли він в гніві, він вважає, що він сам один зможе обіграти команду суперника, але це не так. Хокей це командна робота.

Тут ми підходимо у кінця, спасибі що прочитали статтю! Також є інші статті


Схожі новини

Коментар 1

rent0106 Офлайн 19 февраля 2020 20:18
Сможет! Ведь это наш родной Овечкин