1WIN: РОЛЬ СПОРТИВНИХ НОВИН У СТАВКАХ

СПОРТИВНІ НОВИНИ. ДОПОМОГА АБО ПОМИЛКА
РОЛЬ СПОРТИВНЫХ НОВОСТЕЙ В СТАВКАХ:1win 
Новини друзі та новини вороги. В чому різниця? Різниця в тому, що будь-яка інформація може бути як достовірною, так і недостовірною, або частково істинною. Правдива, вчасно отримана інформація може підштовхнути вас до прийняття правильного рішення, допомогти зробити вірну ставку і привести вас до великого успіху.Але також може бути і з точністю навпаки. Сфабрикована новина, що вистрілила в "жовтій" пресі, просто неточна інформація, що вводить вас в оману можуть привести вас до зміни початкового рішення.Наслідок цього може бути великий програш. Не кожному інформаційному ресурсу можна сліпо довіряти.Візьміть за правило:

  • Не приймати поспішних і необдуманих рішень.
  • Завжди перевіряти отриману інформацію у інших джерел.
  • Не піддаватися панічним чуткам або, навпаки, захопленим емоціям, не підкріпленим достовірними фактами.
  • Правильно аналізуйте інформаційні джерела.

НОВИНИ, ЩО ВВОДЯТЬ В ОМАНУ

  1. Інформація про договірні матчі. Так, вони існують, на жаль. Але про ігри з фіксованим результатом знає тільки вузьке коло обраних осіб і не в їхніх інтересах зливати цю інформацію кому-небудь. Тому коли хтось шепоче вам на вушко онлайн "секретний" слив, не сприймайте це всерйоз. Це може стати причиною вашого програшу. В інтернеті існують безліч різних форумів, чатів, груп, де адмініструю такого роду знавці і продають або по доброті душевній віддають настільки "цінну" інформацію. Перше свою комерційну пропозицію вони роблять безкоштовно, наступні Ви повинні купувати. Ніякої цінності насправді ці відомості не мають.
  2. Інформація про травми гравців. Чомусь саме ця інформація сіє найбільшу паніку у гравців з подальшою зміною рішення. Спрацьовує стереотип. Немає гравця фаворита - буде програш. Насправді командний склад збудований таким чином, що повноцінна заміна забезпечена кожному гравцеві. І ті, хто сидять на лавках запасних, часто рвуться в бій гірше, ніж імениті фаворити. Це їх шанс зарекомендувати себе, отримати свій статус. Часто саме при замінах вистрілюють нові зірки. Для запасних гравців це величезна мотивація. Тому зміна гравця в результаті травми не повинна вас сильно дезорієнтувати на зміну рішення. Ми б не радили поспішати робити в таких випадку ставки на протилежні команди.
  3. Інформація про зміну тренерського складу. Король помер, хай живе король. Насправді, тут важливо проаналізувати який "помер", який прийшов. Можливо результати команди не задовольняють керівництво клубу і зміна тренера обгрунтована. Можливо прийшов сильніший і статусний тренер і це буде додатковий бонус на користь вашого вибору, а не причина змінити попереднє рішення. Від таких рокіровок варто чекати цікавих результатів. А ось якщо з якихось причин команду залишає сильний тренер, тут можна і задуматися...

НОВИНИ, ЯКІ МОЖУТЬ ДОПОМОГТИ ВИГРАТИ

Досвідчені Беттери завжди при новинному аналізі враховують такий фактори, як погода.

  1. Прогноз погоди. Це якраз той фактор, який може істотно змінити всі прогнози. Якщо в таких видах спорту, як волейбол, баскетбол, ММА цей пункт можна не враховувати, то в футболі цей аспект може стати вирішальним. Наприклад, при проливному дощі і слизькому полі, майстерність гравців може нівелюватися до мінімуму. Зустрічний вітер в обличчя, спека, туман, сніг та інші природні неприємності можуть обеззброювати не звикли до подібних умов гравців. Погодні умови, звичні для гравців туманного Альбіону, можуть бути катастрофічними для якої-небудь африканської команди. І це все треба, звичайно враховувати при прогнозуванні. Хоча прогнозування погоди не менш складно ніж прогнозування ставок.
  2. Мотивація. Емоційний настрій, так само як і занепадницькі настрої роблять величезний вплив на результативність команди і це давно відомо. Тому досвідчені Беттери стежать не тільки за хорошою фізичною формою гравців, але і за їх емоційним настроєм. Значущі події в їхньому житті, такі як командні Перемоги, День Народження клубу, ювілей тренера, народження дитини у члена команди все це робить позитивний вплив на загальний командний дух і збільшує мотивацію команди в цілому.

Ми постаралися вам пояснити основні моменти, на які варто орієнтуватися при аналізі та зборі інформації. Слідкуйте за ставками і коефіцієнтами з 1WIN

Схожі новини

Коментар 1

Yara
Yara 19 февраля 2020 20:07
Ну по сути все сказали. Очень вам благодарен. Есть куда нам рости. И вам тоже. Удачи команде 1win