На які матчі краще не робити ставки?

На какие матчи лучше не делать ставки? 1win
У беттінг ніяк не можна робити ставки на всі ігри поспіль, навіть якщо ви робите їх на певному виді спорту або конкретному турнірі. Бувають ігри, які дуже зручні для ставок, але також є безліч матчів, де визначити результат складніше і шанс проходу ставки зменшується. Саме новенькі гравці роблять помилки і роблять свої ставки на все підряд, чому втрачають банкролл. Сьогодні розглянемо, які матчі в яких дисциплінах краще обходити стороною.

Футбольні матчі

Відразу визначено, що для хорошої ставки гравець визначає наступне:

  • аналізує тактику як однієї, так і іншої команди;
  • визначає рівень футболістів обох команд;
  • встановлює мотивацію обох сторін.

Тільки після аналізу цих трьох факторів гравець вибирає ту команду, у якої переваги більше. Брак інформації навіть за одним показником може значно погіршити проведений аналіз і привести до невірного результату. Однак все ж має місце бути ситуація, коли беттору складно передбачити результат матчу.

Игры после проведенного межсезонья

Після закінчення одного сезону Гри активним ходом починається підготовка до іншого. Змінюються як склади команд, так і тренерського штабу. Часто це призводить до того, що від минулої команди крім назви не залишається нічого. Найголовніше, що змінюється рівень гри і ігровий стиль. Потрібно стежити за наступним:

  • на що робить акцент тренер, будь то оборона або атака;
  • які гравці під час трансферного вікна користувалися попитом, напад або захист;
  • звернути увагу на Товариські матчі і на те, яку стратегію відпрацьовувала команда.

Однак тільки ця інформація все-одно не дозволяє визначити те, в якому стані вийшла команда. Необхідно поспостерігати перші кілька турів, краще від трьох до п'яти, щоб виявити для кожної як сильні, так і слабкі місця, тобто утриматися від ставок.Цієї ж особливості слід дотримуватися під час зимової відпустки. У нашій країні і на Україні відпустка триває місяцями, в Німеччині ж може тривати чотири тижні, але навіть в цей період часу команди встигають перетасувати свої склади і кардинально змінити ігрову форму.

Криза в грі у фаворита

Криза може бути у будь-якої команди, навіть у самої топової. Профі гравці відзначають, що якщо у лідера спад, то вони роблять ставки проти в найближчих іграх. Якщо в такій грі відбувається позитивна зміна, то вони зупиняють свої ставки проти і очікують повного відновлення ігрових сил.


Сильний ФК після того, як потрапляє в ігрову кризу, може вийти з нього через чотири – шість ігор, іноді трохи більше, але не радимо ставити далі проти нього, так як вихід команди з ями може статися в будь-який момент. Слабкий же ФК виходить з такої ями протягом десяти, а то й дванадцяти матчів. Радимо почекати, поки сильний ФК вийде зі своєї кризи і зробити парі.

Парі після невеликих перерв на середняків

Короткі перерви у футбольних іграх пов'язані з іграми збірних і в сезоні їх може бути три – чотири. Відбувається і так, що під час такої перерви тренер середняка опрацьовує помилки. Крім того, футболісти середняків практично не входять до складів своїх збірних країн і це дозволяє тренерам повноцінно виправити всі помилки. За перерву в два тижні команда здатна відновитися і перезапустити свої сили, але не завжди.


Трапляється і зворотна картина. ФК може протягом декількох місяців показувати відмінні результати, але після ігрової паузи здати по всіх фронтах і відвести в кризову яму. Це відбувається від того, що пауза виникла несвоєчасно, в момент розпалу гри і напору, втрачаючи її настрій.

Немає мотивації у колективів

Таке трапляється, коли:

  • відбуваються крайні ігри національних першостей у випадках, якщо у колективу немає ризику піти в нижчу лігу і шансів пройти в Єврокубок;
  • відбуваються крайні тури етапу групи;
  • в матчі кубка беруть участь не основні склади топових збірних, щоб заощадити сили і енергію на більш важливі матчі.

Саме в цих випадках найчастіше грають не основні склади і вкрай складно передбачити результат зустрічі.

Тенісні ігри

У даній дисципліні необхідно перечекати початок, щоб зрозуміти, в якій формі знаходиться спортсмен. Зверніть увагу, що краще не робити парі, коли довгострокові і короткострокові травми. Зовсім не має сенсу на який період часу був усунений гравець, адже в будь-якому випадку це відбитися на його ігровій формі. Завжди після травми спостерігайте хоча б один матч без зроблених ставок.До речі, багато гравців роблять помилку, коли ставлять проти спортсмена, у якого була короткочасна травма. Краще не ризикувати, а просто перечекати момент. Зверніть увагу, що дане правило відноситься і до біатлону.

Хокейні матчі

До хокею зіставляється все те, що і до футболу. Але слід доповнити наступним. У хокеї трапляються перерви в один-два тижні, коли проводяться Товариські матчі між національними збірними. Відзначаємо, що багато країн викликають гравців двох – трьох команд і потужно їх навантажують. Такі гравці проводять спочатку ігри за свою команду, потім матчі збірної, а потім знову матчі за свій ХК. Розсудіть самі, наскільки сильна як фізична, так і емоційне навантаження на склад за такий невеликий проміжок часу. Багато гравців вважають, що раз у ХК багато гравців викликалися до складу збірної, то значить він точно програє і потрібно робити ставку проти. Однак не радимо так робити, краще перечекати хоча б один матч і поспостерігати за станом хокеїстів і команди в цілому.

Баскетбольні ігри

Не радимо робити ставки в даних випадках:

  • і та, і інша команди грають на рівні і сильно;
  • тобто передбачити результат гри практично неможливо;
  • перша гра плей-офф.

Перший матч плей-офф допомагає лише усвідомити, в якому рівні знаходяться колективи і лише в подальшому ставити.

Висновок 1

Крім усього вищевикладеного зобов'язані відзначити те, що не потрібно ставити тоді, коли БК виставляють занадто точні кефи, які досконально показують розклад. Ставте тільки в тому випадку, коли є шанс грати проти помилки БК.Навіть якщо ви витратили час на аналіз, але переконалися, що БК виставив занадто точний Кеф, не робіть дурість чисто через принцип. Збережіть свій банк. Удачі!

Схожі новини

Коментар 0